Boliviano117 kérdése:
Mi a probléma, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy hp laptopba tettem be egy ssd-t (idáig működött). Amikor, beindítottam a gépet beindult, de pár másodperc után fekete lett a képernyő, pedig a ventilátor ment, és a bekapcsológomb is világított. Miután kiszedtem az ssd-t, ugyanez történt.tegnap 09:01
1/4 anonim válasza:
Mert az egy használt ssd és ügyetlenül lett törölve róla a régi OS. amikor a laptop rábootol a törölt osre, nem csoda ha csak fekete képet ad..
2/4 anonim válasza:
Picit bővebben ki kéne fejtened, szóval eddig működött hdd-vel, amit mondjuk leklónoztál az ssd-re? Most meg mindenek után nem reagál a bekapcs gombra?
3/4 A kérdező kommentje:
Bekapcsoltam bejött rendesen a Bios meg a képernyő. Ugye nem volt rajta op rendszer. Gondoltam teszek bele egy ssd-t és megnézem működik e még. Amikor a beszerelés után beindítottam ,azok történtek amiket leírtam.
tegnap 17:14
4/4 anonim válasza:
Ha nem telepítettél az SSD-re op.rendszert akkor milyen képet akarsz látni a monitoron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!