Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Üdv, valaki megmondaná, hogy...

Üdv, valaki megmondaná, hogy tudok CD-re 4x-szeresen írni, ha a dvd/cd íróm csak 8-szorosan engedi? :D

Figyelt kérdés
Tudom elég hülye kérdés, de már a 10-ik psx-es lemezt b*-om el, ami nem működik. (minden egyebet megcsináltam, így gondolom a régi gép nem tudja kezelni csak a 4x-szeres írás)

2012. dec. 9. 08:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mármint a 8-szoros a legkisebb amit enged.
2012. dec. 9. 08:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Az írási sebesség elsősorban a lemeztől függ. Az író program elméletileg automatikusan felismeri a behelyezett lemez írható sebességeit, és ezeket ajánlja fel.

Sajnos sok lemeznél (főleg piacos) helytelenül azonosítja a lemezt, és pl a 16x lemeznél nem ajánl fel csak nyolcszorosat, vagy esetemben volt olyan hogy 16x lemeznél 24x-es írási sebességet ajánlott.

summa summárum, szerintem próbáld ki valamilyen más típusú lemezzel.

2012. dec. 9. 09:13
 3/12 tamasoft ***** válasza:
Egyetértek, lehet próbálgatni, de az írótól is nagyban függ ám. Próbáld meg teljes fordulaton. Néhány író csak teljes fordulatán tudja rendesen megírni a lemezeket. Én is tapasztaltam.
2012. dec. 9. 09:25
 4/12 csacsi2 ***** válasza:

Milyen programmal írod?!

IMGBurner vagy az Alcohol 120%, esetleg a DVD Decrypter ezek a legalkalmasabbak!

Milyen típusú Cd re? (CD-R)

A psx -nek is ki- chip-eltnek kell lenni, a gyári nem fogadja el a másolt lemezt!

Itt egy vido hogyan csináld:

http://www.youtube.com/watch?v=oetcevTWBus

2012. dec. 9. 09:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Írtam én már alkoholal és neróval is, mindent beálítottam lehet, hogy még azalapján a videó alapján amit ĺinkeltél de nem is meri fel. Igen chippelt. A régi másolt játékaimat alapból azonal behúza a gép. De sajnos minden cd-t csak 8-asan tudok írni. ja tdk-s lemezeket írók, a régi lemezeim közt is van tdk-s és viszi őket.
2012. dec. 9. 10:05
 6/12 csacsi2 ***** válasza:

passzolok válts verbatim -ra, olcsó és jó!

Iso -ból írd. én a GameXCopy -t használom, nem volt vele soha gondom, mind a másolás és írás terén sem.

2012. dec. 9. 10:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Iso-ból irók ki ilyet mindig. Tök mind1 milyet irók mindig csak 8-as van.
2012. dec. 9. 12:02
 8/12 csacsi2 ***** válasza:

Próbáld ki.

Menj a a sajátgép-be. Válaszd ki az író -t majd tulajdonságok.válaszd a 4x es sebességet.

[link]

Az írási sebességet a meghajtó és a lemez határozzák meg.

Valamelyik a kettő közül nem jó.

Esetleg valami az íróprogramon belül el van állítva.

2012. dec. 9. 15:50
 9/12 A kérdező kommentje:
hát max iratok ismerőssel, azért köszönöm a segítséget mindenkinek.
2012. dec. 9. 17:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Am win7-en nem tudom kiválasztani az írási sebességet amit képben küldtél :D
2012. dec. 9. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!