Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki megmondaná nekem hogy...

Zsocca kérdése:

Valaki megmondaná nekem hogy mért nem éri meg lga 775 ös be fektetni?

Figyelt kérdés
Mer mindenhol azt látom hogy nem éri meg belefektetni de nem tudom hogy mért? személyes véleményem szerint semmivel nem rosszabb mint a többi.
2012. márc. 9. 13:01
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

Kifutó széria, új fejlesztések nem lesznek rá. Újabb technológiákat nem támogatnak a rá szabott alaplapok (SATA3, USB 3.0, PCI-E 3.0, stb)

Ennek ellenére még mindig aránytalanul drága, pedig az újabb Core ix platformok simán verik.

2012. márc. 9. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Pontosítsunk, nagy összeget nem éri meg belefektetni, azaz új gépet ne építs belőle. A 20 ezer forintos használt gépet a nagymamának internetezni nyugodtan meg lehet venni.
2012. márc. 9. 14:08
 3/6 P.O.C. ***** válasza:
Igen, esetleg iroda/netezős gépet még újonnan is érdemes építeni belőle. A Dual Core cerkánál nincs olcsóbb 2 magos újonnan. De multimedia/gamer célra felejtős.
2012. márc. 9. 14:38
 4/6 A kérdező kommentje:
és egy i3 az milyen ?
2012. márc. 9. 14:38
 5/6 A kérdező kommentje:
pl : Intel Core i3-2120 3.3GHz LGA1155 BOX processzor
2012. márc. 9. 14:44
 6/6 P.O.C. ***** válasza:
Jó. :)
2012. márc. 9. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!