Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki mennyit pénzt költ PC...

Ki mennyit pénzt költ PC játékokra?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran vesztek meg egy PC játékot a boltban? Csak érdekelne hogy akik fanatikusok és meg is veszik a játékot akkor ők most akár 40 ezer forintot is kiadnak havonta csak hogy megszerezzék a legújabb játékokat. PL: AC 3 (8500 Ft) BF3 (6.900 Ft) Black ops II (9.690 Ft) Far Cry 3 (14.900)

Persze nem kell egyszerre megvenni mondjuk egy fél év alatt.

2012. dec. 5. 20:09
 1/5 Komplikato ***** válasza:

Én keveset játszom, olyan játék amiért elrohanok a boltban új áron megvenni kevés van/volt, sajnos ritka. De sok játékot vettem meg ami régebbi, de nagyon jó, azokat megkapod 800-2000 forint között vagy weben (GOG, Steam és társai), ráadásul a gépigény miatt sem kell aggódni.

Amúgy nem mindig kell itthonról vásárolni, sajnos sokszor látni, hogy kint már pár hét vagy hónap után felébe vagy negyedébe sem kerül egy játék, itthon meg sokkal később viszik le az árát. Ezt újabban már nehezen teszik, amikor online könnyebb és gyorsabb olcsón megvenni legálisan. Ez különösen a méreg drága konzol játékoknál nem mindegy, ahol pl. az AC3 18K PS3-ra, most akciósan volt 14K.

2012. dec. 5. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:

0 ft

Néhány játékot akkora királyságnak haragoznak be, miközben a játékmenet egy nagy hulladék, ami meg tényleg klassz, arra nincs több, mint 10e forintom. Nem belőlem fognak sajnos megélni a készítők.

2012. dec. 5. 20:15
 3/5 Valor ***** válasza:
Az elmúlt 2 évben csak a BF3-at (és a Premiumot hozzá) vettem meg a megjelenés napján, egyébként nem nagyon szoktam. Ami tényleg jó, azt megvettem már régen (pl Mirror's Edge).
2012. dec. 5. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, ebben az évben 2x CS 1.6-ot az 10.000 meg 1 Source-ot, az pedig 2500 volt akciósan steamen. Eddig ennyi.
2012. dec. 5. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Kalóz vagyok,töltögetek inkább!
2012. dec. 6. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!