Miért csinálja ezt a gépem és hogyan szüntessem ezt meg?
Netezés után, ha minden weblapot lekattintok, ezt rja ki: A "0x01891374" címen található utastás a "0x01891374" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read"
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Szóval miért csinálja ezt? És hogyan orvosoljam a problémát?
Szia!
Milyen oprendszer van a gépeden?
Nekem régebben csinálta ezt rendszeresen mikor egy haxolt xpvolt fent, talán egy újratelepítés megoldaná a problémát, ha akkor sem lesz jó illetve más oprendszerrel sem akkor lehet hogy memoria hiba tisztísd meg az alaplapot illetve a modult lehet hogy csak a por okozza, de ez a valószínűtlenebb először az oprendszerrel próbálkozz.
Ahogy az első ember mondta, lehet az a gond, hogy meghalt az OP, de lehet hardware hiba is...de én elsőnek kipróbálnék egy másik böngészőt, hogy azzal is csinálja-e, mert nekem meghalt már az is nem 1x a sok netezéstől :d
Vagy telepítsd újra a mostanit, mert lehet, h egy hibás sector lett a winyón a programfájlban és attól hal be állandóan...egy scandisc meg tudja mondani, hogy van-e hibás sector...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!