Wi-Fi probléma? Valaki segítsen!
Figyelt kérdés
Előre is elnézést kérek, ha értelmetlen dolgokat írok, de egyáltalán nem értek hozzá.
Szóval, az történt, hogy múlt héten kicserélték a modemünket, azóta viszont telefonról nem tudok kapcsolódni a wi-fire. Ezt nem igazán értem, mert ahhoz nem nyúltak hozzá. És még az is érdekes, hogy ha a testvérem kapcsolódik az ő telefonjáról, vagy a laptopjáról, akkor már én is tudok az én telefonomról. Egyébként azt írja ki, hogy nem tud csatlakozni, mert a wi-fi hálózat nem válaszol. De nem hiszem, hogy a telefonomban van a hiba, mivel ahogy írtam, ha más is csatlakozott, akkor már én is tudok, és máshol is, csak az itthonira nem. Ilyen egyáltalán létezik? Hogy lehetne megoldani?
2012. dec. 4. 13:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!