Most vettem egy új gépet, és nem valami fényes a teljesitménye, kis felbontáson?
Fx 6300, hd 7850, corsair 4 gb, fsp hexa 400,
ez a gépen és 1440x900-as felbontáson játszok, ma a far cry 3 10-20-25 fps el tudott csak futni, én egy kicsit kevésnek érzem ezt, mégis kis felbontás, még nem is full hd, és igen levettem mediumra, semmit sem javitott a dolog, meg volt helyzet mikor 30 fps volt, de be be akadt néha néha egy pillanatra,ami nagyon zavaró,
meg érdekes csikok vannak a képernyőn, de csak játék közbe, az is zavaró,
heaven benchmarkba is 25-30 fps, mig másnak full hd-ba 35-40 fps ezzel a kártyával,
tudom amd proci, de akkora külömbség nem lehet. :(
Kár, pedig azt hittem legalább úgy is kisebb felbontáson játszok menni fog minden, erre ....
itt van egy videó aminek hiszek, 1920-as felbontás, lentebb irja hogy ultrán 32-35 fps, hd 7850 és ! phenom 945-ös proci.
most ha gyári hibás, mit tegyek, ipontól rendeltem összeszerelt gépet, segitenétek?
Segítünk, nyugi!
De újra kérdem, csak ennél a játéknál csíkos?
kb amit eddig próbáltam mindnél, kivéve talán f1-et,
ha készitek egy képet, szerintetek azon látszódni fog?
megmondom, annyira nem feltünö, de mégis zavaró :/
Készíts!
Meglesném szívesen, aztán megmondom, de szerintem az az lesz amit mondok! :)
nem, nem látni, megnéztem paint-be, nem látni semmit, játék közbe, f1-2012 be látom ,nagyon halovány csikok,
ja, és far cry 3 minimumon 10 fps- egyre jobb: )
szerintetek leszedjem mondjuk gta iv-et, hogy megnézzem, ott is netán min.-en -10 fps-em van e?
sapphire thrixxx-et nézem, ott a kártya, alaphangon 34 fokos, ha nem csinálok semmit, ha egy videót elkezdek nézni egyből ugrik 42-44-re, egyetemben a procival ami alapbol 41-fokos, de ha nézek egy videót 51 fokra megy, és a hűtő elkezd zúgni,
visszatérve kártyára, az kb 55-60-ig merészel menni, addig hagyja a venti, onnan eddig nem láttam feljebb menni, a veni kb 36%-on volt, szal valszeg nem ez a problem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!