Most vettem egy új gépet, és nem valami fényes a teljesitménye, kis felbontáson?
Fx 6300, hd 7850, corsair 4 gb, fsp hexa 400,
ez a gépen és 1440x900-as felbontáson játszok, ma a far cry 3 10-20-25 fps el tudott csak futni, én egy kicsit kevésnek érzem ezt, mégis kis felbontás, még nem is full hd, és igen levettem mediumra, semmit sem javitott a dolog, meg volt helyzet mikor 30 fps volt, de be be akadt néha néha egy pillanatra,ami nagyon zavaró,
meg érdekes csikok vannak a képernyőn, de csak játék közbe, az is zavaró,
heaven benchmarkba is 25-30 fps, mig másnak full hd-ba 35-40 fps ezzel a kártyával,
tudom amd proci, de akkora külömbség nem lehet. :(
Kár, pedig azt hittem legalább úgy is kisebb felbontáson játszok menni fog minden, erre ....
egyébként tévedtem, most valódi ultrára rakva 10 fps :D? Tudom far cry nagy gépigény de mégis kisebb a felbontás,
videókártya driver is a legfrissebb ,directx 11- is persze
második, mondanál pár dolgot még erről a videókártya processzor hibáról, hogy tudok biztosra menni??, mert annyira nem halott a teljesitmény, f1 2012 50- 60 fps, (40 is), csak most far cry 3 alatt-.-, most akkor a bf3-at, gta iv et rá se merem tenni xD,
mondjuk mediumon 60fps simán hozza, nem is vagyok annyira csili vili grafika éhes, mert eddig egy hd 5450-el kellett élnem :D de mégis többet vártam....
Tuti, hogy nem driver, az nem így jelentkezik!
Az processzor hibás lesz :)
Akkor kezd csíkozódni, nézd meg everestben, hogy melegszik-e nagyon, mert ha igen, akkor game over! :D
Amúgy csak ennél a játéknál csíkozódik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!