Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most vettem egy új gépet, és...

Most vettem egy új gépet, és nem valami fényes a teljesitménye, kis felbontáson?

Figyelt kérdés

Fx 6300, hd 7850, corsair 4 gb, fsp hexa 400,

ez a gépen és 1440x900-as felbontáson játszok, ma a far cry 3 10-20-25 fps el tudott csak futni, én egy kicsit kevésnek érzem ezt, mégis kis felbontás, még nem is full hd, és igen levettem mediumra, semmit sem javitott a dolog, meg volt helyzet mikor 30 fps volt, de be be akadt néha néha egy pillanatra,ami nagyon zavaró,

meg érdekes csikok vannak a képernyőn, de csak játék közbe, az is zavaró,

heaven benchmarkba is 25-30 fps, mig másnak full hd-ba 35-40 fps ezzel a kártyával,

tudom amd proci, de akkora külömbség nem lehet. :(

Kár, pedig azt hittem legalább úgy is kisebb felbontáson játszok menni fog minden, erre ....

2012. dec. 3. 18:56
1 2 3
 1/26 Komplikato ***** válasza:
A hiba nem a gépedben van, a far Cry 3 gépigényében van, meg a direkt GeForce "támogatású" Dunia motorjában.
2012. dec. 3. 18:58
 2/26 anonim ***** válasza:
Talán a videókártya hibás lesz.. selejt darabot vettél meg :DDD (Megoldás, Garancia, bevizságálják, ha igazam volt, kicserélik ) Mert hogy említetted a csíkokat, az minden bizonnyal a videókártya processzora lesz!
 3/26 Komplikato ***** válasza:
Amúgy minden driver rendesen fent van és friss? DirectX is?
 4/26 A kérdező kommentje:

egyébként tévedtem, most valódi ultrára rakva 10 fps :D? Tudom far cry nagy gépigény de mégis kisebb a felbontás,

videókártya driver is a legfrissebb ,directx 11- is persze

második, mondanál pár dolgot még erről a videókártya processzor hibáról, hogy tudok biztosra menni??, mert annyira nem halott a teljesitmény, f1 2012 50- 60 fps, (40 is), csak most far cry 3 alatt-.-, most akkor a bf3-at, gta iv et rá se merem tenni xD,

mondjuk mediumon 60fps simán hozza, nem is vagyok annyira csili vili grafika éhes, mert eddig egy hd 5450-el kellett élnem :D de mégis többet vártam....

2012. dec. 3. 19:07
 5/26 anonim ***** válasza:
A videókártya processzor hiábájára azért tippeltem, mert mondtad a csíkokat, és általában a csíkok amiatt vannak.
2012. dec. 3. 19:12
 6/26 A kérdező kommentje:
igen, de egyébként ne olyan nagyon észrevehető csikokra gondolj, épphogy csak láthatóak, játékok alatt, és ha beleéled magad a játékba nem is látod őket, csak aztán ha észre veszed :/, szóval van erre valami progi hogy biztosra menjek?
2012. dec. 3. 19:14
 7/26 A kérdező kommentje:
levettem a grafot minimumra!, 23-fps, ez mostmár tényleg érdekes kezd lenni.
2012. dec. 3. 19:27
 8/26 anonim ***** válasza:
Videókártya gyári hibás szerintem. Ha csíkozódik, az arra utal.
2012. dec. 3. 19:32
 9/26 anonim ***** válasza:
Esetleg még driver hiba is lehet. Azt nem árt végigpróbálgatni a legújabbtól (bétától is akár) az egyel régebbiig.
2012. dec. 3. 19:38
 10/26 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy nem driver, az nem így jelentkezik!

Az processzor hibás lesz :)

Akkor kezd csíkozódni, nézd meg everestben, hogy melegszik-e nagyon, mert ha igen, akkor game over! :D

Amúgy csak ennél a játéknál csíkozódik?

2012. dec. 3. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!