Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a szamitogep azt irja ki...

Ha a szamitogep azt irja ki hogy negyes hibakod akkor mi a tehendo?

Figyelt kérdés
Elsonek a procihuto lett rossz. Azaz kimozdult. Be lett pasztazva minden. Ujra akarom telepitemi es az osszes dvd olvasonal mind a negy telepito cdnel azt irja ki h negyes hibakod... Valami setupdd.sys ha jol tudom. Ez mitol lehet? Nem lehet rossz mind a negy cd... Meg semmi. Ki lettek probalva stb. Mukodott minden. Talan a ramok? Kiszedtem az osszeset mert olyat olvastam hogy az lehet a gond. Egyet bent hagytam... Most meg mar kep sincs. No signal. Valaki???

2012. dec. 2. 11:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Telepítéskor:

[link]

Eszközkezelőben:

Hibakód: 4

Ez az eszköz nem működik megfelelően, mert az egyik illesztőprogramja, vagy a rendszerleíró adatbázis rossz lehet. (Hibakód: 4)

Az eszköz illesztőprogramjainak frissítéséhez kattintson az Illesztőprogram frissítése gombra. Ha ez nem segít, futtassa a Scanregw.exe programot (kattintson a Start gombra, a Futtatásra, írja be, hogy Scanregw.exe, majd kattintson az OK gombra) a rendszerleíró adatbázis ellenőrzéséhez.

[link]

2012. dec. 2. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!