Mi a különbség az XP szervízcsomag 2 és a 3 között? Minden ugyanolyan marad nem? Vagy változik mit?
Hát nagy hülyeséget mondtál.
Amit a kettő óta kiadtak mi?
Szóval a szervíz csomagok olyanok mint a nagyobb javítások(patch), de valójában nem egy frissítés, bár lehet úgy is felfogni.
Csak annyiban különbözik hogy általában a 3-as szervízcsomaggal stabilabb a rendszered mint a 2-esel mert az már nagyobb javításokat tartalmaz.
Lényegében fontosabb frissítések kupaca, de nem teljesen, mert nem bővül tovább, hanem egy adott időpontól állandó a tartalma.
Előzőnek:
"A Windows XP SP3 magában foglalja a Windows XP rendszer összes korábban kiadott frissítését, beleértve a biztonsági frissítéseket és a gyorsjavításokat,"
Ebből mit nem értesz??? Ne hülyézzél le már másokat, amíg nem olvasol utána...
Tanulj meg olvasni, ha elsőben nem ment.
Azt írtam hülyeséget beszélsz, nem azt hogy hülye vagy.
Szóval:
Nem nem frissítéseket tartalmaz, bár felfoghatod úgy is mint a frissítést, mert lényegesen stabilabbá teszi a windowst.
De ez nem egy általános frissítés, tehát nem mondhatod hogy az SP2 utáni frissítések, mert az hülyeség.
Még ha csak gondolkodsz akkor is rájössz hogy ez így van.
"Nem nem frissítéseket tartalmaz" - mondod te...
"A Windows XP SP3 magában foglalja a Windows XP rendszer összes korábban kiadott frissítését" - írja a Microsoft.
Szerinted kinek van igaza???
Aki már felboncolta az XP-t, vagyis nekem.
Nem az összeset értsd már meg,és nem csak frissítést tartalmaz.
Akkor miért nincs SP4?????????????????,,,,
Szerintem..a SP2 és 3 közt alapvetően különbség az arab szám.. :-D
De amúgy a 3 tartalmazza a bővítéseket amiket a 2 nem.
Vagy pl. a Démotúlsz magyar nyelvű nem englis..ilyesmi.. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!