Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ellopták a...

Mit tegyek ha ellopták a telefonom?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy telefont (sony ericcson xperia ray) 2 éves hűség nyilatkozattal, a telenornál...ellopták kártyával, midnennel együtt...a kártyát letiltottuk, és vissza vásároltuk 5 ezer forintért...és mindhiába a rendőrséget sem érdekli egy 60 ezer forintos telefon...+ havi részletre vettük a telefont is+ ba és még azt is kell fizetni az előfizetésen kívül, amihez nicns telefonom...mit lehetne ilyenkor tenni? esetleg egy ugyanolyan telefont, intézni, vagy nemtudom...csak nem értem ezt az országot hogy az egész nyaramat végig dolgoztam egy telefonért , és aztán ellopják, és a rendőrséget nemérdekli, a telenort nemérdekli...szívás..szóval mit kell ilyenkor tenni? 16/F
2012. nov. 30. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Volt rá biztosításod?
2012. nov. 30. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy a rendőrséget nem érdekli? Ha feljelentést akarsz tenni, kötelesek befogadni, IMEI számmal együtt. Ne hagyd lerázni magad. Ha valamikor előkerül, minimális esélyed lehet, hogy visszakapod (de ne reménykedj benne)
2012. nov. 30. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!