Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért telik meg magától D...

Miért telik meg magától D meghajtó?

Figyelt kérdés
Nem töltök le rá semmit. Szinte mindent a C-re rakok mégis azon van még hely. 250 GB-ból van 100 MB szabadon a D-ben. Mikor megnyitom és kijelölöm az összes fájlt akkor meg 17GB a fájlok és mappák mérete összesen. Már próbáltam rejtett fájlokat előhívni de semmi.
2012. nov. 30. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Lemezkarbantartás, lemeztöredezettség-mentesítés, vírusírtás erősen ajánlott ilyen esetben, de nem árt egy CHKDSK programmal való átnézés sem. Ha ezek után is fennáll a probléma, akkor adatok kimentése és formatálás.
2012. nov. 30. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a D meghajtón van az operációs rendszer akkor a időleges fájlokat tárolja ott és az foglalja a helyett. Ha nem az operációs rendszer van ott akkor nem tudom.
2012. dec. 25. 15:21
 3/3 A kérdező kommentje:
C-n van az oprendszer és az ideiglenes fájlokat szoktam törölni
2012. dec. 25. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!