Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Olyat tudnak technikailag...

Olyat tudnak technikailag csinálni pl. a telefontársaságok, hogy valakinek a mobiljára rácsatlakoznak, és ott megnézik, hogy milyen képek ill. üzenetek vannak?

Figyelt kérdés
Azokat az üzeneteket és képeket is kérdem, amelyeket már elküldtem, vagy amelyeket nekem küldtek, de azokat is amelyeket mondjuk elkészítettem, de még nem küldtem el.

2012. nov. 26. 15:56
 1/2 Pj0tr ***** válasza:

Amit elküldtél azokat nem a telefonodon fogják nézni, mert bár te valakinek küldöd, de az ő rendszereiken megy keresztül.

A még el nem küldötteket elvileg nem láthatják. Bár attól függ a válasz, hogy a válaszoló mennyire hisz az összeesküvés elméletekben. :)

2012. nov. 26. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha van bekapcsolt és működő internet, akkor elvileg bárki bármit bármelyik eszközön meg tud nézni. Persze a gyakorlatban erre az emberek kb 0.001%-a képes...

A szolgáltató? Nem, elvileg ők sem tudnak ránézni a telefonon tárolt dolgokra. Sok volt a tévé.

2012. nov. 26. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!