Miért pixelesedik be a monitor mikor játszok vagy valami nagyobb teljesítményű progi megy?
gyanús, hogy túlmelegedik a vga-d.
tölts le valamilyen tesztelő progit (pl FurMark).
Érdemes megnézned a ventilátort a vga alján, hogy jár e.
Ha jár, akkor valószínűleg egy másik ventivel megoldódik a problémád
Melegedés gond.
Mikor volt utoljára takarítva a géped? Ha 2hónapnál régebben akkor vegyél egy sűrítettlevegő-sprayt, vagy szerezz egy ismerőst akinek van kompresszorja,vagy oylan porszívója ami tud fújni is, és fújasd ki.
Ha ezután is marad akkor rendezd el a kábeleket hogy ne fogják meg a levegőt, és rakj bele plusz ventit (ha lehet), vagy maradj az egyszerű megoldásnál, és vedd le az oldalát.
miközbe elkezdett pixelesedni néztem ati catalyst-en, hogy hány fokos de csak 75 volt ami szerintem játék közbe nem sok, régebben 80 is volt vagy több és gond nélkül ment :/
ventije, jó ideje nem megy, de megoldottam, hogy külsőleg hűtse és jó is volt, probléma mentesen ment (4-5hónap) idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!