Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért pixelesedik be a monitor...

Miért pixelesedik be a monitor mikor játszok vagy valami nagyobb teljesítményű progi megy?

Figyelt kérdés
ha játszok egy idő után elkezd ilyen pici pixelek villogni a monitoron szétszórtan, ha nem lépek ki egyre durvább majd kékhalál, és újraindul, miért csinálja ezt? ha újratelepítem jó lesz?

2012. nov. 26. 10:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valószínüleg videóram hiba lesz, melegszik a kártyád vagy valami komolyabb, ha csak melegszik az hűtőpasztával orvosolható, ha már nagyobb a baj akkor csere.
2012. nov. 26. 10:23
 2/11 anonim ***** válasza:

gyanús, hogy túlmelegedik a vga-d.

tölts le valamilyen tesztelő progit (pl FurMark).

Érdemes megnézned a ventilátort a vga alján, hogy jár e.

Ha jár, akkor valószínűleg egy másik ventivel megoldódik a problémád

2012. nov. 26. 10:24
 3/11 anonim ***** válasza:
De ha leszedsz egy fancontrol nevű progid, akkoris talán kitudod küszöbölni a problémát és ellenőrizni is tudod, hogy minden oké-e a ventikkel!
2012. nov. 26. 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Melegedés gond.

Mikor volt utoljára takarítva a géped? Ha 2hónapnál régebben akkor vegyél egy sűrítettlevegő-sprayt, vagy szerezz egy ismerőst akinek van kompresszorja,vagy oylan porszívója ami tud fújni is, és fújasd ki.

Ha ezután is marad akkor rendezd el a kábeleket hogy ne fogják meg a levegőt, és rakj bele plusz ventit (ha lehet), vagy maradj az egyszerű megoldásnál, és vedd le az oldalát.

2012. nov. 26. 10:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Mr. Flash-hez hozzászólva, vigyázz ha fújod ki, fogd le a ventiket mert ha elkezdenek forogni úgyhogy nem megy a gép az termel áramot, és kinyirhat egykét kondit és akkkor kuka a lap vagy a videókártya.
2012. nov. 26. 10:31
 6/11 A kérdező kommentje:

miközbe elkezdett pixelesedni néztem ati catalyst-en, hogy hány fokos de csak 75 volt ami szerintem játék közbe nem sok, régebben 80 is volt vagy több és gond nélkül ment :/

ventije, jó ideje nem megy, de megoldottam, hogy külsőleg hűtse és jó is volt, probléma mentesen ment (4-5hónap) idáig.

2012. nov. 26. 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:
A 75 határeset, az enyém játék közben sem megy 65 fölé.
2012. nov. 26. 10:43
 8/11 A kérdező kommentje:
ha a gpu órajelét lejjebb állítanám lassabban melegedne fel?
2012. nov. 26. 10:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is nemrég volt hasonló. Forrasztási hiba (vagyis levált forrasztás) okozta. Úgyhogy kuka lett az MSI 8800 GTS OC 320-nak!
2012. nov. 26. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért annyira ne ijedj meg szedd szét nézd meg!!
2012. nov. 26. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!