A Minecraft milyen típusú számítógépeken használható?
A gyerekeknek vennénk használt gépet, de nem tudom, melyiken fut ez a játék, meg a hasonlók, melyiken nem. Nekik ez a lényeg, hogy a Minecraft menjen rajta. Már több gépet megnéztünk a neten, minden tulaj azt mondja, hogy persze viszi az új típusú játékokat, de a szomszédom vett egy P4-est, és persze nem visz semmit. Nem tudom, mire figyeljünk,a memória számít, a videokártya, vagy mi?
Nem értek a régi gépekhez, nekünk egy 3 éves Compag 610 laptop van, hát jó lenne megkímélni, inkább veszünk egy használtat nekik, azon gyakoroljanak. Az összeget sem tudom, mennyit érdemes rászánni, vannak nagyon olcsóak, 10-15 ezer, félek, azok semmit sem érnek.
Kérem, segítsetek, aki jobban ért hozzá, mit érdemes venni?
hát 10-15ezerért ténleg nem igazán érdemes gépet venni, szerencse kell hozá hogy az ténleg megérje árát (vagy még többet is)
20-25 már reálisabb
viszont ha ebben monitor is bene van az "elviszi pénzt a teljesítménytöl"
valami Core 2 alapú (akár két magos Exxxx szériás procival számítógép lene jó
és Geforce 8xxx-9xxx GT szériás videokártyával vagy HD 3xxx szériással
tehát PCI-E videokártya vagyis ne csak integrált videokártya legyen bene meg ne valami nagyon régi vga (AGP t ne ha lehet bár abból is van türhetö hd4670)
.
a lényeg enyi kb.
Nvidia Geforce "GT" (többféle jelölés van GS, GTS, GTX ... árban gt vagy gs t fogsz találni)
és
ATI Radeon HD
videokártyákról van szó csak ezt lefelejtetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!