Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez?! (Torrentel...

Mitől lehet ez?! (Torrentel kapcsolatos kérdés. )

Figyelt kérdés
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy van egy Asus K53S nevezetű laptopom. A modemre wifivel kapcsolódom. Míg húgomnál 5MB-tal szedi a dolgokat, addig nálam csak 2-vel. Az lenne a kérdésem, hogy ez miért lehet? (Tegyük fel, az uT kliensben is korlátlanra van állítva a dolog. ) Még valami. Csináltunk egy speedtest-et. Nálam 20/20-ra jött ki (durván), míg nála 40/20-ra. Valakinek valami ötlete, esetleg megoldása, hogy én is teljes sávszélességgel tudjam használni a dolgokat? Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 22. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Hagyományosan használt, decimális prefixumok

8 bit = 1 bájt

1024 byte = 1 kilbyte (1024 B = 1 kB)

1024 kilobyte = 1 megabyte (1024 kB = 1 MB)

1024 megabyte = 1 gigabyte (1024 MB = 1 GB)

1024 gigabyte = 1 terabyte (1024 GB = 1 TB)

Élőben:

A speedtest által mért adatot elosztod 8-cal és megkapod a torrent kliens sebességét kB/s-ban.

Pl. 8 megás net kb. 1000 kB/s sebesség az Utorrentben.

2012. nov. 22. 15:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Elsőn válaszadónak.

Dee húgomnak akkor is 2x; 2,5x-er gyorsabban töld, mikor ugyanarról a netről megyünk.(Nekem 2MB/s, neki pedig 5 felett van...) Annyi a különbség, hogy ő rendes asztali pc-t használ(kábelen keresztül megy a net), míg én laptopot(wifin keresztül, ami itt van a géptől 30 cm-re.).(Direkt megnéztük...és még véletlenül sem futott egyidejűleg két uTorrent.)

2012. nov. 22. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Használj te is kábelt.
2012. dec. 13. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!