Xbox 360 és kinect-el kapcsolatos kérdéés.!? :D Alul bőv.
Figyelt kérdés
Szeretnénk itthonra xbox 360-at meg szeretnénk hozzá kinectet is + játékokat( engem a dance central 2 érdekel elsősorban :D)
A kérdés az lenne, hogy újonnan hol lehet a legolcsóbban megvenni? akár együtt vagy külön-külön? És mennyibe kerülne? A játékot külön kell megvenni? ha igen akkor az menniybe kerül? :D
Ha tudtok még jó játékokat vagy bármit amitől okosabb leszek, akkor kérlek írjátok meg :)
Köszönöm előre is ::D
2012. okt. 8. 17:13
1/5 _boti95_ válasza:
Tudok egy weboldalt,a www.gameshop.hu-t ott a 4 GB-s 48900,a 250 GB-s pedig 55900 forinta kinect pedig 30000 forint újonnan de hidd el ezek a szerintem legjobb ajánlatok mert pl.a tescóban több,mint 90000 ft!Én aszondom a gameshopban vedd meg ezeket én is ott fogom!
2/5 anonim válasza:
óóóó tudok én jobb ajánlatot üsd be a google-ba hogy konzol stúdió ott rámész a felsoroltakba hogy mi van ps3.stb és arrra rámész hogy microsoft xbox azon belül alapgép és ott van xbox kinecttel 63.000ft jaaaaaaaaaa és rendelhetö és ajándékba kpsz egy kinect advantures játékot
3/5 A kérdező kommentje:
az miért jó hogy 4GB-s vagy 260? :SSS
és ha rendelem menniy idő alatt hozzák ki kb.? :)
2012. nov. 28. 16:05
5/5 anonim válasza:
az azért jó hogyha több gb-os mert pl a call of duty modern warfare 3 az 7gb-ot foglal és ha 10.000 ft os játékot akarsz venni akkor ha meg van a barátodnak kölcsön kéred és rátelepíted az xboxra. de ha ezt a 63.000ft-osat megrendeled akkor vehetsz hozzá egy 60gb-os winchestert és így ha külön veszed meg a winchestert akkor olcsóbban megúszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!