Miért van az, hogy windows 7 alatt be tudtam állítani 1024x768-as felbontást, windows 8ba pedig 1024x600 a max? (Intel GMA 3150)
Figyelt kérdés
Nem nagy a különbség, de pont szükség lenne rá a windows 8 appok miatt. Előre is köszi a válaszokat!2012. nov. 20. 12:13
1/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásod, de nem azt kértem, hogy válassz nekem op rendszert a "fos vidikarimhoz". Ha nem tudsz értelmes választ adni egy kérdésre, akkor inkább ne adj semmilyent! További szép napot!
2012. nov. 20. 12:23
3/7 TuLaci válasza:
Keressd meg a leújabb drivert (márha adtak ki win8-hoz).
Ha nem találsz, akkor valószínűleg nem is lesz. Elsőre kompatibilitási problémának tűnik, de nehéz ennyi infóval gazdálkodni. Ha tényleg kell 1024x768, én visszaállnék, de ha neked így jó, és csak az appok miatt kell, lelked rajta.
4/7 A kérdező kommentje:
Eddig is ezt a felbontást használtam, csak még a frissítés előtt olvastam a rendszerről, hogy 1024x768 kell az appokhoz, direkt meg is néztem, hogy tudja-e a monitor meg a kari és tudta. Frissítettem és már nem tudja. De emiatt nem fogom letörölni, minden más működik és külső monitorral sztem az appok is fognak, de ezt majd csak este fogom tudni kipróbálni. Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 20. 13:22
5/7 tam623 válasza:
Driverproblémának tűnik. Futtatsd le a Windows Update-et, hátha van hozzá újabb driver!
6/7 Golan Trevize válasza:
Ehhez a videokártyához nem létezik hivatalos Windows 8-as driver, ez minden problémád gyökere.
7/7 anonim válasza:
meg a windows 8-nak legalább 1366x768-as széles kijelző kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!