Milyen konfigurációnak számít ez?
Alaplap csere előtt állok. Kérdésem az lenne, hogy a leírt alkatrészek megbízhatóak-e, illetve a három processzor közül melyiket válasszam.
Alaplapról tapasztalatot írjatok.
Otthoni felhasználás, Játék, (NFS, BF)
alaplap:
ASROCK H61M-HVS
Processzor:
INTEL Pentium G620 2.60GHz 1155 BOX vagy
INTEL Pentium G630 2.70GHz 1155 BOX vagy
INTEL Pentium G645 2.90GHz 1155 BOX
memória:
KINGMAX 2048MB DDR3 1333MHz
lenne rajta egy Saphire 1Gb-os videokártya (pontos típusa Radeon HD5670)
Köszönöm. nem erős gépet szeretnék, hanem megbízhatót. A mostani 6 alaplap 6 évet kibirt.
A jelenlegi konfigom:
ASUS M2N VM-DVI alaplap
AMD Athlon 64 x2 5000+ processzor
2 db Kingmax 1 gb os 800 mhz-es ram.
Elégedett voltam vele. Ehhez képest a fent leírt konfig mennyivel különbözik? Jobb (gondolom) vagy rosszabb, vagy egy kategória.
3GB RAM nem túl jó játékhoz, legalább 4GB-t vegyél.
Természetesen a G640 a legjobb, de annál 2k-val többért van Phenom II X4 proci is (iponon néztem). De ezeknél sztem erősebb egy Athlon II X3 is.
Mért már megvan az alalap?
régidtöl jobblesz mindenben persze de ezt szerintem ugyan ugy le kel cserélned majd egy az egyben mint régit szóval ebböl a szempontból "mégsem" jobb
kis öszegel inkább használtan érdemes vásárolni (hardverapro) persze ha csak nem már ezeket is használtan veszed
Hasonlót ajánlottál pár hónapja. Alaplap: ASROCK H61M/U3S3
Leveleztünk is. Akkor megoldódott a problémám, most megint behalt a gépem. Meguntam, cserélnék.
Szerinted rossz választás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!