1/5 anonim 

válasza:

Hackintoshal a driverekkel van gond. Nagyon meg kell nézned milyen cuccokat veszel a gépedbe.
2/5 anonim 

válasza:

Az MAC nem attól stabil, hogy alma van rajta, és OSX fut. Azért, mert saját vasra írnak sajt oprendszert, amire a kiadott szoftverek 99,9%-a az Apple által optimalizált, és jóváhagyott. Ha PC vasra teszel OSX-et, nem lessz stabilabb a windowsnál, sőt. Fölösleges pénzkidobás. a PC-ben X gyártja az alaplapot, azon a chipset megint más által készült, nem beszélve a memória, proci, vidkártya és egyém modulokról, nem csoda, hogy nem stabil semmi rajta.
4/5 anonim 

válasza:

Mi késztet arra, hogy mindenképp OSX-et kell használnod? Tudod, az én gépemen Windows van és már nagyon rég láttam olyat, hogy lefagyott volna. Ez inkább a hardver problémája lehet, ha lefagy a gép.
5/5 anonim 

válasza:

Ezt ne vedd meg. Már régi, nem sok mindent érsz vele. Az előző hozzászolónak: Én is inkább Windowsot használok a mindennapokban, de munkára csak és kizárólag MAC-et, már 6 éve. Design, film-animáció és zenegyártásra. Sorolhatnám, hogy mért jobb a PC-nél, de fölösleges. Jobb és kész. Egyik gépemen 4 éve ugyan az a rendszer van, és ép annyi idő alatt bootol be, mint 4 éve, ugyan olyan gyors, és stabil. Ezért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!