Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható egy...

Mennyire megbízható egy hackintosh? Érdemes összerakni egyet?

Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 01:09
 1/2 Hazardteam ***** válasza:
Hogy érted azt, hogy "megbízható"? Nemtom túl fáradt vagyok e, vagy miért, de nem értem a kérdést. Hogy érdemes e, az egyénfüggő. Mihez képest? Egy eredeti mac árához képest igen. Persze, csak ha használod is, vagyis ha van értelme a számodra, mondjuk videót vágsz, vagy zenéhez kell stb.
2012. júl. 20. 02:12
 2/2 anonim válasza:

Akkor megbízható, ha olyan hardverekből rakod össze, amit az osx86wiki-n is támogatottnak titulálnak. A legfontosabb az Intel processzor, de pl. ha az alaplapod/videókártyád nem támogatott akkor lehetnek problémáid. AMD kernelt is csinálnak Lionra és Mountain Lionra, de AMD alapú Hackintosh tuti nem megbízható szerintem. Ha van arra pénzed és energiád, hogy összerakj 0-ról egy Hackintosht, akkor innen válogasd az alkatrészeket: [link]

Tudtommal az itt kompatibilisnek mondott alkatrészeknél semmi módosítás nem kell az OS X-hez, alapból működik.

Kicsit későn válaszoltam, de aki elolvassa még annak jól jöhet. :)

Üdv, osx86guy.

2013. márc. 13. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!