Van valakinek ConCorde tablete? Megbízható? Nem lassú?
Nekem egy hónapja van concorde tab 7015.
Ezen már ICS 4.0.3 van.
Sok jót lehet elmondani róla, de mivel 32ezer ft nem tud annyit mint a drágábbak de ez egyértelmű.
Amit szeretek benne, hogy HDMI kábellel összekötöm a TV-vel és a HD filmeket simán tudom vele nézni, amúgy a saját kijelzőjén is simán megy.
Játékok közül sokat nem támogat, amit nem igazán értek, hogy miért.1.2 Ghz, 512 ddr3 ram, és olyan gpu van benne mint a samsung galaxy sII ben.
De szerintem az én készülékemre szarul telepítették fel az androidot.Sokszor lefagy alkalmazások nem válaszolnak a gyári böngészője egyáltalán nem működik.Senkitől nem hallodtam hasonlókat.Szerintem visszaviszem garival.
Az akisija nagyon jó!
A hankártyája szebben és erősebben szól mint az asztali gépemé.
Az érintőpanel is hibátlan és a fényerő is.
Ha nem fagyna le és stabil android lenne rajta akkor azt monhatnám, hogy a legjobb választás!De mivel nemtudom, hogy csak az enyém ilyen vagy az összes ilyen instabil így nem mondhatok konkrét véleményt.Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!