Van valakinek tapasztalata a VTX3D nevű gyártóval? Megbízható?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 19:23
1/6 A kérdező kommentje:
Na valaki?
2011. jún. 21. 20:25
2/6 anonim válasza:
IGen, megbízható és olcsó. Jó cucc nekem az van és meg vagyok vele elégedve (VTX HD5670) hűtése jó, halk. Fél éve használom egyszer sem volt még vele probléma.
3/6 A kérdező kommentje:
Én is pont HD 5670-est néztem ettől a gyártótól :D Akkor megveszem. Amúgy neked az 512-es vagy az 1 Gb-os van?
2011. jún. 21. 21:34
4/6 anonim válasza:
Az 512-es... De az 1GB-osat ajánlom, csak amikor vettem ez 19 volt az meg 24... Meg ez volt a boltba azt meg rendelni kellett volna. Gondoltam egye fene... :D Jó ez is de ott a több memóri mellett még több shader processzor is van. Nem a referencia GPU-t tartalmazza hanem azt ami az 5750/770 be van csak kicsit visszább fogva...
5/6 A kérdező kommentje:
Az igen.
Akkor inkább 18 ezer ft-ért veszem az 1 Gb-ost. Még az is nagyon olcsó.
Ha ez a kártya beválik a következő karim is VTX3D lesz, a méreg drága ASUS meg gigabyte meg bekaphatja :D
2011. jún. 22. 13:51
6/6 anonim válasza:
Powercolor gyártja. Enyém legalábbis subvendor alapján az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!