Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen tabletet vegyek?

Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés

Nem igazán értek hozzájuk ezért fordulok hozzátok :D

Nos lehetőleg olyanra gondoltam aminek szép a képe/kijelzője. A wi-fit veszi. Adobe Flash Player van rajta vagy lelehet rá tölteni. Játékokat is lelehet rá tölteni (ez alatt nem android piacos játékokra vagy hasonlókra gondoltam :DD) A hellyel ne nagyon legyen gond vagy lehessen hozzá csatlakoztatni sd kártyát vagy valamilyen memória kártyát. Olyan 50000 Ft alatti árakra gondolok de azért írhattok bőven a felett is (80000 Ft felett ne nagyon azért XD)

2012. nov. 17. 19:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
igazából annyira hátrány hogy nincs usb pl ha stickes neted lenne akkor bárhonnan tudnál netezni róla így meg csak akkor tudsz ha wifi befog egyet .am jah letudsz tölteni mindent ha othon pl van routeretek vezeték nélküli arra rá tudsz menni hogy leszed ami kell amúgy meg lehet csak gyöngén fogná a jelet ha a suli közelben próbálgatnád
2012. nov. 17. 20:47
 12/20 A kérdező kommentje:
akkor igazából lényegtelen számomra az USB :D otthon van routerem máshova meg amúgy sem vinném. Ezer köszi!
2012. nov. 17. 20:52
 13/20 A kérdező kommentje:
még egy kérdés lenne: az a háttértár mit jelent pontosan? azt írja, hogy háttértár 8GB gondolom az a hely. De az az, hogy addig lehet bővíteni?
2012. nov. 17. 20:56
 14/20 anonim ***** válasza:
nem annyit akkor benne a hdd az az annyi hely van rajta alapból bővíteni nem hiszem hogy érdemes lenne drágák az ilyen mini cuccok :D
2012. nov. 17. 20:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Értem :D de akkor mi az a beépített memória?
2012. nov. 17. 20:59
 16/20 anonim ***** válasza:
az a 8gb =gigabájt :D
2012. nov. 17. 21:08
 17/20 A kérdező kommentje:

de azt írja, hogy beépített memória 1 gb

és a háttértár a 8 gb :DD

2012. nov. 17. 21:20
 18/20 Valor ***** válasza:

A WiFi alap már minden tabletben. FlashPlayer csak az Android 4.1 előtti és a Microsoft tábláin van.

"ez alatt nem android piacos játékokra vagy hasonlókra gondoltam": Most akkor nem kell az Android? Mert akkor vagy veszel egy Windows 8-as táblát, amire rámennek a mezei desktop játékok, de azok alaphangon is 200k környékéről indulnak.

50k alatt csak Androidos táblák vannak, 100k és fölötte Apple és néhány MS, 200k fölött már csak MS tábla-hibridek léteznek.

2012. nov. 17. 21:23
 19/20 A kérdező kommentje:
az alatt a nem androidos alatt PC-s játékokra gondoltam főként :D az androidos is jó nekem nincs vele semmi bajom meg a játékokkal sem :P
2012. nov. 17. 21:25
 20/20 anonim ***** válasza:

"jah és lehetőleg csak az érintő ceruzát érzékelje vagy esetleg be lehessen rajta állítani. ha multi touchos az sem gond" :D ha engedélyezi a multi touch használatát az csak jó lehet. Ha játszani szeretnél akkor elengedhetetlen. Az USB alapfelszereltség szinte minden készülékhez ha az nincs akko egy micro usb-vel megdobják a készüléket. Wifin keresztül macerás mondjuk 500 zenét átküldeni. Sokkal egyszerűbb gépről átmásolni. Már olcsó tableteken is elfutnak szép és jó játékok ha valamiért nem indul el az csak azért van mert a játék nem támogatja az olcsóbb tabletgyártót. De ezt egy program megoldja...

Itt nézz körbe: [link]

2012. nov. 18. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!