Olyan problémával küzdök hogy kb 6hónapja vettem egy Dell inspirion n5110 laptopot és játék közbe elkezd akadni, kb pár másodpercig aztán megint megy normálisan aztán újra és így tovább mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Laptop adatai: Dell Inspiron N5110 (15R) laptop(Intel Core™ i7-2630QM Processzor / 4GB / 750GB / NVIDIA GeForce GT 525M2012. nov. 15. 15:35
1/2 TomyMU válasza:
Hm, nekem is ugyanilyen a notim, csak i5 procival, és kb nálam is ennyi idő után jött elő ez a probléma. A válasz egyszerű, túlmelegszik a proci, hívd a szervizeseket, kimennek házhoz és ott nálad kicserélik a processzorhűtő ventilátort.
2/2 Light87 válasza:
Nekem az előző gépem akkor csinálta ezt, mikor bepiszkolódott a hűtőventillátora. Takarítást követően megszűnt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!