Két külön álló képből, hogy lehet egyet csinálni?
De uraim! Mire föl ez a vita? Amúgy én személy szerint szintén Fehersrac hozzászólásaival értek egyet. Itt ha valaki képszerkesztős kérdést ír ki, rögtön a PS -el jönnek, vagy a Gimp- el. Holott nagyon sok ingyenes, egyszerű program van, / sőt, online is/ amivel az ilyen egyszerű feladat megoldható, mint a két kép egymás mellé illesztése. Na, pont ezért javasoltam én a Picasa- t. Egyszerű, nagyszerű, még egy kisiskolás is elbánik vele:)
Zárójelben megjegyzem, ha én értenék a PS- hoz, ilyen kérdést itt föl sem teszek. / alapokat ismerem/
Üdvözlettel, további szép estét.
Gondolom kérdező nem bánja, ha leírom:
Adott a két kép: az egyik egy nagy felbontású 3MP-es kép, ahol az alak egy lakásban van lefényképezve; a másik egy telefonnal készített 0,3MP-es, zajos, és erőteljesen jpg tömörített kép, ahol az alak a természetben van fotózva. A két alakot kellene egymás mellé tenni, egy háttérre, egyforma méretben.
Nesze neked Paint, PS-el egy grafikusnak is legalább 2 órás munka, mire kimaszkolja az alakokat és összerakja. Majd szólok, ha végeztem vele :-P
Egyébként azért indulok ki PS-ből, mert van tapasztalatom bőven az igények terén. Ami egy laikustól sokszor úgy indul, hogy csak "rakjunk egymás mellé két képet", az a végén pár órás grafikai munka szokott lenni ... mint jelen esetben.
caM008
Megpróbálom magam beleképzelni a kérdező helyzetébe. Ha én olyan szinten ismerem a PS rejtelmeit mint te, akkor ugyebár a kérdést itt föl sem teszem, hiszen aki ennyire otthon van a PS rejtelmeiben, annak a két kép össze illesztése sem lehet gond. Na már most, mivel a kérdés adott, én azt gondolom, hogy a kérdező igencsak hozzá nem értő ezen a téren. / remélem, majd jelzi, hogy s mint/ Pontosan ezért gondolom azt, hogy ilyen esetben a legegyszerűbb megoldást kell a kérdezőnek ajánlani.
Ami valljuk be nem a PS. Gondolom én, bár lehet, hogy tévedek.
További szép estét:)
u.i. azt, hogy a kérdező mit is szeretne a képpel kezdeni nem ecsetelte, tehát ezen én nem is töröm a buksim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!