Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Két külön álló képből, hogy...

Két külön álló képből, hogy lehet egyet csinálni?

Figyelt kérdés
Képszerkesztés .Két képből egyet úgy, hogy egymás mellé kerüljenek mintha egy képen lennének
2012. nov. 15. 15:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Ez igaz, de te megint a profik agyával gondolkozol, persze mi mással?? Ha profi nagyméretű poszter kellene, akkor nem itt és nem így kérdezné. Szerintem esélyesebb a Facebookra, mint poszterre. Már csak ezért is Paint, de ha profizmus kell akkor PS...
2012. nov. 16. 15:50
 12/16 anonim ***** válasza:

De uraim! Mire föl ez a vita? Amúgy én személy szerint szintén Fehersrac hozzászólásaival értek egyet. Itt ha valaki képszerkesztős kérdést ír ki, rögtön a PS -el jönnek, vagy a Gimp- el. Holott nagyon sok ingyenes, egyszerű program van, / sőt, online is/ amivel az ilyen egyszerű feladat megoldható, mint a két kép egymás mellé illesztése. Na, pont ezért javasoltam én a Picasa- t. Egyszerű, nagyszerű, még egy kisiskolás is elbánik vele:)

Zárójelben megjegyzem, ha én értenék a PS- hoz, ilyen kérdést itt föl sem teszek. / alapokat ismerem/

Üdvözlettel, további szép estét.

2012. nov. 16. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne is nevezzük vitának. Kétféle megközelítés, kétféle megoldás. Így legalább a kérdező tud választani...
2012. nov. 16. 16:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Gondolom kérdező nem bánja, ha leírom:

Adott a két kép: az egyik egy nagy felbontású 3MP-es kép, ahol az alak egy lakásban van lefényképezve; a másik egy telefonnal készített 0,3MP-es, zajos, és erőteljesen jpg tömörített kép, ahol az alak a természetben van fotózva. A két alakot kellene egymás mellé tenni, egy háttérre, egyforma méretben.

Nesze neked Paint, PS-el egy grafikusnak is legalább 2 órás munka, mire kimaszkolja az alakokat és összerakja. Majd szólok, ha végeztem vele :-P

Egyébként azért indulok ki PS-ből, mert van tapasztalatom bőven az igények terén. Ami egy laikustól sokszor úgy indul, hogy csak "rakjunk egymás mellé két képet", az a végén pár órás grafikai munka szokott lenni ... mint jelen esetben.

2012. nov. 16. 17:55
 15/16 anonim ***** válasza:

caM008

Megpróbálom magam beleképzelni a kérdező helyzetébe. Ha én olyan szinten ismerem a PS rejtelmeit mint te, akkor ugyebár a kérdést itt föl sem teszem, hiszen aki ennyire otthon van a PS rejtelmeiben, annak a két kép össze illesztése sem lehet gond. Na már most, mivel a kérdés adott, én azt gondolom, hogy a kérdező igencsak hozzá nem értő ezen a téren. / remélem, majd jelzi, hogy s mint/ Pontosan ezért gondolom azt, hogy ilyen esetben a legegyszerűbb megoldást kell a kérdezőnek ajánlani.

Ami valljuk be nem a PS. Gondolom én, bár lehet, hogy tévedek.

További szép estét:)

u.i. azt, hogy a kérdező mit is szeretne a képpel kezdeni nem ecsetelte, tehát ezen én nem is töröm a buksim.

2012. nov. 16. 18:43
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: Nem olvastál figyelmesen! A #14-es hozzászólásomban leírtam, hogy mit kell kezdeni a képpel. Arra mi a legegyszerűbb megoldás, ami nem PS?
2012. nov. 17. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!