Két külön álló képből, hogy lehet egyet csinálni?
bocs de én ehhez béna vagyok.Egyszerűen csak úgy szeretném , hogy egymás mellé illeszteni szorosan
mintha egy lenne
a súgó nem jó mert nincs olyan az eszköztárban amit ír
segíts légyszi
Milyen program?
PS-nél csinálsz egy akkora canvast, mint a két kép egymás mellett és rádobálod a képeket, majd mented ...
Photoshop???
Nem kell ehhez félmilliós program, simán a PAINT-ben is meg lehet csinálni...
Fehersrac:
Egy fél marék grafikus dolgozik itt alattam, éppen most vakarják össze magukat az asztal alól! Szereztél nekik egy jó napot a Paint-es ötleteddel!
Paint: nem tudod oldalarányosan méretezni a beszúrt képeket, a canvas méretezése problémás, jpg mentésnél nem tudsz tömörítést állítani (és igen is magától rárak kérdés nélkül és lebutítja).
Egyébként lehet nem így van, Paint-et akkor látok, ha a kisebbik fiam rajzol benne, így nem is értek hozzá. Viszont PS-hez igen, így abban tudok segíteni.
Örülök, hogy örülnek...
"Egy fél marék grafikus dolgozik itt alattam"
Tipikus. Profi grafikusok azt hiszik, hogy mindenki beszerzi és használni is tudja az egyik legprofesszionálisabb, legbonyolultabb és legdrágább programot...
"canvas méretezése problémás"
Azért kíváncsi lennék, a kérdező tudja-e hogy miről beszélsz, mert gondolom ő nem grafikus...
Bocs, hogy nem ajánlottam neki egyből a PS-t, mert egy mezei felhasználónak szerintem elég, főleg két kép egymás mellé illesztéséhez. Igyekeztem a kérdező igényeihez és tudásához programot ajánlani és elkerülni a "verébre ágyúval lövöldözés" tipikus esetét... Nem sikerült, mert a profik megmondták a tutit.
Akkor hajrá...
Azért nem verébre ágyúval, mert nem tudjuk, hogy mi a célja vele. Mert utána besétál a Paint-tal megszerkesztett képpel egy digitális nyomdába és kér belőle egy posztert és majd csodálkozik, amikor egy elmosott , pixeles anyagot kap kézhez.
Tudod napi szinten előfordul az ilyesmi és a megrendelő nem érti, hogy miért nem lehet legyártani az elképzelését, az általa Paint-ben szerkesztett anyagból.
Persze Paint-ban is egymás mellé teheti (ha nem is olyan egyszerű), amíg mondjuk egy Facebook üzenőfalra akarja feltölteni. De ha nyomdai kivitelezés a cél, akkor indokolt a PS és egy szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!