Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tölti be az oldalaka...

Miért nem tölti be az oldalakat a telefonom (és 3 másik sem) wifi kapcsolat alatt?

Figyelt kérdés

Egy Tp link wifi routerről van szó,ami fél évig hibátlanul működött,amjd egyik napról a másikra nem töltött,igy ment a szervizbe,ott kaptunk cserébe egy újat.Otthon beállitás-wifi kapcsolat kiváló,minden ok,csak semmit nem tölt be megint.Ezt is visszavittük,ehelyett már másik tipusszámú-szintén vadiúj-routert hoztunk haza,a probléma ugyanaz.2 androidon próbáltuk,egy op.rendszer nélküli tel-on,és egy symbianon is,az eredmény ugyanaz.

Hol a hiba,mit kellene még csinálnom,hogy működjön??

2012. nov. 14. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon peches vagy, vagy nem tudsz router konfigurálni. Írd le, hogy hogy milyen neted van, és hogy hogy állítottad be!
2012. nov. 14. 14:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Maradjunk abban,h peches vagyok,vagy valami egyéb...Annyira egyszerű és egyértelmű a router beállítása-és ha végigolvastad,az előzőnél hibátlanul ment.A kapcsolat most is "kiváló".Upc-s net,modem,minden a helyére bedugva (ezt telepítéskor képekkel jelzi,szinenként ! szal itt sem lehet elrontani).Pillanatok alatt talál kapcsolatot,mert már megfordult a fejünkben az is,h a telefonnal van gond,de sem az 1 éves xperia ray,sem a 2 hós xperia u nem megy... :(
2012. nov. 14. 14:26
 3/5 A kérdező kommentje:
hogy állitottam be ?? dinamikus ip-t választottam a kézzel bepötyögős ip helyett,biztonságosra állitottam (wpa védelemmel ellátott) felhasználónevet adtam+jelszót. Ennyi.Ezen nem tudom,mit lehet másodszorra elrontani :/
2012. nov. 14. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
PC-n, kábelen van net? MAC címet nem kell klónozni?
2012. nov. 14. 15:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen van net,tökéletes :) Felajánlja telepítéskor a MAC klónozást,de se így-se úgy nem megy,ha klónozunk,ha nem.. :/
2012. nov. 14. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!