Gyakori Ferenc kérdése:
GTA San Andreasban hogyan növelhetem egy garázs kapacitását?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ezt úgy értem, hogy pl ott van az elhagyott reptér, a hangárba befér teszem azt 4 jármű, de én azt akarom hogy mondjuk 10 férjen bele. Nem lehet ezt valahogy megoldani?2012. nov. 13. 17:13
1/7 anonim válasza:
Hát, tudtommal sehogy. De azt esetleg ki lehet játszani, hogy van egy egy férőhelyes garázsod, amiben már van valami, közel mész az ajtajához a járgánnyal, amit be akarsz tenni, kiszállsz a kapu felnyílik, te gyorsan visszaszállsz a járgányba, mielőtt lecsukódna és bemész.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet megcsinálni, ezt már próbáltam régen is, most is, de ha így állsz be, az utoljára berakott jármű eltűnik, miután a garázs bezáródott. Szóóóval.. pássz. Láttam egy olyan vidit egyszer hogy a hangárban vagy 50 kocsi állt a srácnak, és mondjuk tényleg nem lenne hátrány ha egy akkora hangárba nem 4 kocsival tudnék csak beállni.
Valakinek esetleg még ötlet?
2012. nov. 14. 17:14
3/7 anonim válasza:
Be tudnád linkelni a videót? Talán akkor tudnék segíteni!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom már melyik videó volt az, nem is lényeg, mert csak a kocsikat mutogatta, hogy miket rakott be. Viszont ez a kb 50 kocsi, mind bent volt a hangárban egyszerre.
2013. jan. 8. 16:16
5/7 -=GReddy=- válasza:
Én is láttam a vidit ,de az egyik haverom HACKER de nem SA-zik megkérdem nézze meg a gépemen hogy lehetne megcsinálni .
Ha van hír írok privátba ha nem írok ,akkor SORRY :)
7/7 A kérdező kommentje:
oksi GReddy, köszönöm szépen
2013. jan. 14. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!