Baliii22 kérdése:
Windows 7 vagy Windows 8?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Laptop várárlás előtt állok és azt szeretném kérdezni, hogy Windows 7, vagy Windows 8 legyen rá telapítve szerintetek?
konfiguráció: Intel® Pentium® Dual-Core™ B950 - 2.10 GHz
Mobile Intel® HM76 Express Chipset
4 gb ddr3 RAM
500GB SATA 5400rpm
NVIDIA® GeForce® 610M 1GB DDR3 videókártya
2012. nov. 12. 21:54
11/11 Szabika312 válasza:
egyértelmű hogy a windows 7 szerintem az ugyanugy lesz mint az xp nél 2014 et irunk az xp nek most jár le a támogatása ápr.8 án 2002 ben adták ki az xpt mai napig folyamatosan azt használták a legtöbben mostmár mindenki a win 7 et de ha belegondolunk 14 évig tartott az xp szerintem a win7 el sem lesz másképp a win 8 at a legtöbben le se szarják és én is igy gondolom egy rakatt szar dehát ízlések és pofonok nekem nem jött be és inkább maradok a win 7 nél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!