Letörlődött véletlenül egy mentési fájl. Próbálkoztam Undelete progival, de sajnos nem hozott eredményt. Rendszervisszaállításnak volna értelme? Vagy próbáljak meg egy másik visszaállító progit?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 22:33
1/4 A kérdező kommentje:
Azért nem csináltam végül rendszervisszaállítást, mert féltettem az ideiglenes fájlaimat. Erről mit gondoltok?
2009. aug. 13. 22:35
2/4 anonim válasza:
van egy progi mai vissza álítja mert ha kitörlöd akkor nem törlődik le csak windowsnk úgy érzékeli h. a vinyón az a szektor üres ezért lehet vissza álítani csak most nem jut eszembe a progi neve, ha van valami hecker haverod akkor ő tud segíteni , de naon fontos h. addig semmit ne rakja gépre és ne is törülj!!
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a windows tárolja még a vinyón, amíg vmi mást nem írunk a helyére vagy nem formázzuk, de undelete progi pont erre jó, hogy megnézi ezt a területet és nem találta meg. Valami más progi ajánlat van vkinek? Rendszervisszaállításról mik a tapasztalatok?
2009. aug. 14. 10:06
4/4 anonim válasza:
A Csodaprogi neve GetDataBack for FAT vagy for NTFS.
Attol fugg neked milyen filerendszered van a gepeden.
Jol mukodik es nagy szazalekban tud visszaallitani.
Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!