Szerintetek ez a gép mennyivel jobban vinné ezt a játékot mint ez?
Heló,Nos van egy gépem ami nem játékra van.
2.29Ghz processzor
ATI Radeon X1200 Series
150GB HDD
2GB RAM
Nemsoká akarok venni egy újat mégpedig
MD Athlon™ II X3 450 3X3200Mhz
Socket AM3+ FX4100 FX6100 FX8120 CPU támogatás
4096MB DDR3 RAM
500GB SATA HDD
ATI RADEON HD7750 2048MB DDR5
Nos a régi gépem ami leirtam vitte a GTA SA t olyan 25-40 FPS-el.Az új mennyivel vinné kb? És pl lehetne videózni rajta? Úgy hogy ne akadjon de mégis jó minőségű videó legyen? Kb hány FPS el vinne?
(Válaszokat előre is kösz! :D Azomban nem kérek ajánlatokat már gépre, ez kéne.)
az új géped az átlag játékokat vinné 30-40 fps felett, 1280x720-ban, motionblur meg egyéb extra szarok nélkül, de talán az 1680x1050 is menne szaggatás nélkül...
viszont HD videókban ne nagyon gondolkozz, mert ha még a gép el is vinné nagy nehezen a játékot, fraps-sel, a renderelés rohadt lassú lenne...
de ha kicsit lebutítod a játékok grafikáját, mikor videózol, akkor egész éélvezhető minőségű videókat csinálhatsz 480p-ben, anélkül, hogy órákat kelljen várnod a renderelésre...
én is hasonló konfiggal csináltam HD videókat, de 1680x1050-ben csak 25 fps volt meg, ami igaz a videóban még annyira nem látszik, de közel nem lesz olyan jó a játékélmény, és órákat vártam egy 10-15 perces videó renderelésére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!