Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a gép mennyivel...

Szerintetek ez a gép mennyivel jobban vinné ezt a játékot mint ez?

Figyelt kérdés

Heló,Nos van egy gépem ami nem játékra van.

2.29Ghz processzor

ATI Radeon X1200 Series

150GB HDD

2GB RAM

Nemsoká akarok venni egy újat mégpedig

MD Athlon™ II X3 450 3X3200Mhz

Socket AM3+ FX4100 FX6100 FX8120 CPU támogatás

4096MB DDR3 RAM

500GB SATA HDD

ATI RADEON HD7750 2048MB DDR5

Nos a régi gépem ami leirtam vitte a GTA SA t olyan 25-40 FPS-el.Az új mennyivel vinné kb? És pl lehetne videózni rajta? Úgy hogy ne akadjon de mégis jó minőségű videó legyen? Kb hány FPS el vinne?

(Válaszokat előre is kösz! :D Azomban nem kérek ajánlatokat már gépre, ez kéne.)

2012. nov. 10. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:

az új géped az átlag játékokat vinné 30-40 fps felett, 1280x720-ban, motionblur meg egyéb extra szarok nélkül, de talán az 1680x1050 is menne szaggatás nélkül...

viszont HD videókban ne nagyon gondolkozz, mert ha még a gép el is vinné nagy nehezen a játékot, fraps-sel, a renderelés rohadt lassú lenne...

de ha kicsit lebutítod a játékok grafikáját, mikor videózol, akkor egész éélvezhető minőségű videókat csinálhatsz 480p-ben, anélkül, hogy órákat kelljen várnod a renderelésre...

én is hasonló konfiggal csináltam HD videókat, de 1680x1050-ben csak 25 fps volt meg, ami igaz a videóban még annyira nem látszik, de közel nem lesz olyan jó a játékélmény, és órákat vártam egy 10-15 perces videó renderelésére...

2012. nov. 10. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!