Mi az a kence, amit a processzorra kennek mielőtt a procihűtőt a helyére illesztik?
Figyelt kérdés
Videón láttam,hogy amikor a procit beleteszik az alaplap foglalatába,bekenik vmi kencével és utána megy a helyére a procihűtő.Mi az a kence? Feltétlen szükség van rá az összerakás során?2012. nov. 8. 09:39
11/15 anonim válasza:
Igen, előre fel van kenve. Nekem AMD van, ott egy műanyag fedő volt rajta.
Csak akkor kell újrakenni, ha leszeded a prociról valami miatt. Ha csak simán visszatennéd, akkor rossz lehet az illeszkedés.
12/15 A kérdező kommentje:
Ezt értem,csak az a furi,hogy jópár cikk szól erről a pasztáról és a legtöbb helyen azt írják,hogy fél évente illdomos újrakenni,mivel kiszárad és akkor már elveszíti a hőközvetítő képességét.
Sose hallottam eddig senkitől sem hogy vett volna ilyet.Az otthoni gépem 10 éves,sose kentem ilyennel és a céges gépek se hinném hogy valaha is szét lettek volna emiatt szedve:)
De mindig tanul vmit az ember:)
2012. nov. 8. 11:46
13/15 anonim válasza:
10 éves gépnek nincs olyan brutális hőtermelése mint egy mai modern cpu-nak. Akkor is kellett már hűtőpaszta, de közel nem kazánfűtésre tervezték akkoriban a procit.
14/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem,van a hűtőn ezüstös paszta.
2012. nov. 9. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!