HP 6910p aku töltödési hiba (Plugged in, not Charging)?
Figyelt kérdés
Van egy Hp 6910p Laptopom és ma vettem észre mikor betettem tölteni hogy írja az aksinál (Plugged in, not charging) Azt szeretném kérdezni hogy esetleg aki még találkozott ilyem problémával tunda seginteni és hogy mi lenne a baj kiéghetett valami vagy van valami beállitás ?? Erőre köszönöm az értelmes válaszokat!#PLugged in #not Charging
2012. nov. 5. 10:54
1/5 anonim válasza:
Csatlakoztatva van, nincs töltés
Az akku milyen állapotba van?
2/5 A kérdező kommentje:
Csatlakoztatva van és nincs töltés az aksi meg 89% energiát mutat, eddig nem volt baj most meg nem töltődik.
2012. nov. 5. 11:17
3/5 anonim válasza:
Meg kell nézetni egy szakemberrel a töltőt hogy a
3 szál ad e le jelet
tehát van 3 pólusa a töltőkimenetnek
+ - és a vezérlö elektronika jele ami komunikál az akksival he ez a jel nincs meg azt hiszi az akku elektronikája hogy nem megfelelö töltöt használsz
és igy letilt
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Voltam és megnézettem a töltőt az aksit és a laptopot is, semmi baja nincs egyik résznek sem. Valójában a hiba az volt hogy 95% on volt az energia és azthitte a gép hogy tele van. Lemeritettem 42% ra és aztán betettem tölteni és töltötte, most feltöltöttem 100%ra.
2012. nov. 5. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!