Tényleg nagyon kocka vagyok?
Figyelt kérdés
sokan mondják hogy nagyon kocka vagyok, pedig szerintem csak egy kicsit, mondjuk napi 11óra gépezés egyfolytában az meg sem kottyan nekem, :D
8.-os vagyok lány
2012. nov. 2. 17:27
1/8 anonim 

válasza:

Nekem se kottyan meg, de ez nem jelenti, hogy vki nagyon kocka, csak így foglalja le magát, pl Én szoktam focizni vagy BMX-ezni, de amikor csak kedvem tartja én is a gép előtt ülök.
2/8 anonim 

válasza:

Hát igen.Nem az a fura hogy bírod hanem hogy megteszed.
11 ora? és mikor pasizol vagy megoldod online? A tanulásról nem is beszélve.
3/8 anonim 

válasza:

Ebbe a korban én is ilyen voltam, most is sokat ülök gép előtt de 3-4 óránál többet nem, meg én nem játszok rajta maximum 1 órát.
4/8 A kérdező kommentje:
nem zavar hogy így hívnak, de akkor is miért??
2012. nov. 2. 17:36
5/8 A kérdező kommentje:
jut időm a tanulásra, versenyekre is, a pasizás meg nem is nagyon érdekel
2012. nov. 2. 17:39
6/8 Valor 

válasza:

Így elsőre a napi 11 óra soknak tűnik, de minden ember más. Lényegében akkor gond ez, ha az egész életedet a számítógép teszi ki: ha mást is csinálsz, akkor nem mondanám gondnak, a középsuli úgyis "elrabolja" majd a szabad idődet. :)
7/8 A kérdező kommentje:
persze nem minden nap gépezek annyit:)
2012. nov. 2. 21:56
8/8 anonim 

válasza:

Ha ez most így van az még normális de pár év múlva már nem így lesz :) Szerintem akkor annak fogsz örülni ha 2-3 órára betudsz ülni majd a gép elé:) Nem vagy kocka, ha ezen kívül van más elfoglaltságod is akkor te csak a tényleges szabadidőd töltöd a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!