Milyen játékot ajánlanál amiben a hangsúly a gondolkodáson van, nem a kocka gyilkoláson?
Figyelt kérdés
pl ilyen a Star Wars Kotor, de jöhet más is2012. júl. 28. 18:28
2/8 A kérdező kommentje:
gratulálok első válaszoló, nyertél egy nagy semmit
2012. júl. 28. 19:32
4/8 A kérdező kommentje:
2-ik, te már csak a második legnagyobb semmit nyerted meg
jöhetne egy értelmes válasz is
2012. júl. 28. 20:33
5/8 Szőrös Kacsa válasza:
World of Tanks
Igaz tankkal kell menni meg lőni, de meglepően nagy szerepe van a taktikázásnak. A tankokat lehet fejleszteni és egyre nagyobb tankokat tudsz venni majd ha gyüjtöd az Xp-t.
Nagyon rá lehet kattanni :)
Egy próbát megér, mert nem eszetlen lövöldözésről szól
6/8 anonim válasza:
Jol beszél az előző válaszoló! Egy éve jött az egyik barátom evvel a tankos játékkel, mondtam neki hogy hagyjon az ilyen hülye játékokkal, erre rá 1 hónapra gondoltam kipróbálom, hát nagyon bejött, még mindíg játszok. ; )
7/8 anonim válasza:
Mi a baj a sakkal? -.-
A Counter Strike Source-ba bombás pályákon ahol nem spawnolsz újra ha meghalsz kell azért gondolkodni,taktikázni. Vagy ilyen még a Battlefield 3
8/8 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem leírni hogy unalmas játékok nem érdekelnek
-okos
2012. júl. 31. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!