Milyen laptop-ot vegyek, ha csak internetezni szeretnék vagy word-ben szeretnék megírni néhány dokumentumot?
Figyelt kérdés
Nem vagyok helyben ezen a téren, én csak felhasználó vagyok.
Milyen márka, milyen hardware-k szoftverek kellenek?
Használtan érdemes venni vagy újonnan?
2009. aug. 10. 22:32
1/5 wheeler válasza:
Laptopot használtan? Az úgy kezdődik, hogy akksi csere.
Vegyél egy EEE PC-t. Ez már igen olcsó: [link]
Neked teljesen megfelel, maximum a 8 gigás hellyel lehet gondod, de ez sem biztos.
2/5 wheeler válasza:
Ja, és azt kihagytam, hogy az akksi csere pedig úgy kezdődik, hogy 20 ezer...
3/5 anonim válasza:
Ha tényleg csak arra használnád a gépet mint amit írtál,arra mindegyik megfelel.Használt gépeknél viszont nem igaz,hogy törvény szerű az akkumulátor csere.Még amit javasolnék,hogy 15 colosnál kisebb képernyőst inkább ne vegyél,csak nagyobbat.
4/5 anonim válasza:
Ha csak erre kell, akkor a legolcsóbb új gép is megfelel neked. 90ezer Ft környékén lehet Fujitsu Siemens gépeket kapni, amik igaz, hogy nem olyan picik mint az EE széria, viszont többet tudnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.
2009. aug. 11. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!