Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy nyomtatónak...

Hogyan lehet egy nyomtatónak fejtisztítást végezni a számítógépen?

Figyelt kérdés
Azt mondták nekem(én nem értek hozzá), hogy ha beszáradt a festék, akkor meglehet tisztítani a számítógépen a nyomtató programjában.Nos,nem tudom hogy. A nyomtatóm: EPSON STYLUS C42SX(öreg kissé)

#nyomtató #fejtisztítása
2012. okt. 26. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Vedd ki a patront.

Vegyél egy papírzsepit és ablaktisztítót.

Zsepire cseppents pár csepp tisztítót.

Ott ahol festékes NEM SZABAD FOGDOSNI, de beleérintheted a nyilast a zsepi nedves részére. Addig tunkold, amíg festék nem jelenik meg a nedves részen.Majd a száraz résszel itasd fel a felesleges nedvességet és tedd vissza!

Ha nem jelenik meg festék, akkor általában kuka a patron.

2012. okt. 26. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. okt. 30. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Visszajelzés???

2012. nov. 1. 10:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy végül megtaláltam a számítógépen levő fejtisztítási lehetőséget, és azzal sikerült. Nem kellett tovább próbálkozzak. De azért köszönöm a válaszodat! :)
2012. nov. 2. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!