Az egész úgy kezdődött, hogy játszottam, egyszercsak eltorzult a kép, mindenféle hülye hangot adott ki a gép, visszakapcsoltam, nekiálltam megint játszani,10 perc után megint ugyanaz volt, aztán másnap amikor beadta windows logot pixeles volt, aztán lefagyott a gép, újra indult és csak csökkentett módban indult el, tegnap valahogy magától beindult rendesen, elkezdtem zenét hallgatni (közben néztem a klippet) és megint eltorzult a kép, a hang is, és ismét lefagyott, újra indult és azóta csak csökkentett módban megy.Kérlek segítsetek.
biztos kicsik a gép cuccai ugyértem 1 magos a géped vagyis kicsi
2012. okt. 22. 14:41
2/5 skutaigergő válasza:
1. Csökkentet módban futtas le egy vírus írtót. Malwarebytes Anti-Malware-t ajánlom, általában a halálból is visszahozzá a drága Windows-t.
2. Ezután, ha még mindig fenn áll a probléma telepítsd újra. Windowsoknál amúgy is fél évente illene.
3. Néha azért takarítsd is ki a gépházat.:)
2012. okt. 22. 15:48
3/5 A kérdező kommentje:
Lefuttattam,de semmi,az a helyzet,most néztem meg a videókártyát,és olyan forró,hogy mindjárt elolvad:/ Lehet attól van:/
2012. okt. 23. 11:09
4/5 skutaigergő válasza:
Porold le.:) De szó szerint. Ecsettel a hűtőt. Vagy ha nem mered, akkor sűrített levegő vagy kompresszor.
2012. okt. 23. 23:06
5/5 Steven01 válasza:
A videó kártya lesz a gond. Már nem tudja leadni jól a hőt.
Én is így jártam. Híába az alapos takarítás. A kártyában lévő chip általában oda van ragasztva a hűtőbordákhoz. Ez a ragasztó anyag idő teltével a magas hő miatt elszenesedik, igy nem tudja jól átadni a hűtőbordáknak a hőt. A ventilátor már kevés hozzá, hogy ezt a nagyobb mennyíségű hőt a hűtőbordákon lehűtse.A ragasztó eltávolításával is próbálkoztam, de nem kinált hosszútávú megoldást. Vettem egy új kártyát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!