Segítség nagyon fontos nem merem ujra índítani a gépet! én hülye a! segítség?!
Figyelt kérdés
szóval annyira hülye vagyok! van az hogy a win 7 en sajátgépen jobb klikkel az embet és ott oldalt speciális rendszer beállitások és ott változó beállítások vagy könyv vagy valami ami alul van és ha ott rá klikkelsz akkor ott én alul kitöröltem az összes olyan szart ! vissza tudom alapértelmezetbe állítani? remélem érthető!2012. okt. 17. 14:28
2/2 A kérdező kommentje:
szóval van az a speciállis rendszer beállítás és ott hogy ráklikkel az ember akkor ott alul valami változó cuccok arra is rá klikelsz akkor ott alul lesznek olyanok hogy törlés szrkeztés új! onnan alul az összes ilyen cuccost kitöröltem és elmentettem és most nem birok bemenni a speciállis rendszer beállításokba mert nem talál valami hülyeséget és mást se tudok futtatni!
2012. okt. 17. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!