XBOX 360-ból elég szerintetek a 4 gigás változat?
Figyelt kérdés
Igazából csak játék mentéseket és a DLC ket tárolnám rajta, de ugye egy DLC akár lehet 1 gigás is, szal nem biztos, hogy ez elég ez a 4 giga... Viszont a 250-eset úgyse használnám ki, sosem teszek rá filmet vagy ilyesmit....Bár a 250-es csak 5-6 ezerrel drágább, szóval lehet jobban megéri...szerintetek?2012. okt. 19. 20:52
1/5 anonim válasza:
A Xbox360 4GB-ra nem tudsz semmit sem felmásolni az beépített memória a mentéseket hivatott tárolni.A 250GB jobban jársz feltudod másolni a játékokat így kíméled az olvasó fejet és csendesebb lesz a géped is.A filmeket nem szokták felmásolni a HDD-re és nem is lehet ha jól tudom.Szerintem jobban megéri a 250GB HDD-val.
Itt most jó áron megtudod venni a 250GB Slim-et.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Még azon is gondolkodtam, hogy érdemes-e vennem, mert ugye nemsoká jön a kövi generáció+ nagyon jó gépem is van...
2012. okt. 19. 21:34
3/5 anonim válasza:
Hallottam olyan híreket is hogy csak 2014-re jön az új generációs Xbox nagy mellényúlást nem csinálsz mert nem lesz rá sok játék eleinte.
4/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk 2014 év vége gondolom...szóval még jó 2-3 év van egy x360-ban!
2012. okt. 20. 13:42
5/5 anonim válasza:
Annyi biztosan és a játékokat sem kell eladni mert nagyon rebesgetik hogy az újgenerációs Xbox vinni fogja az Xbox360-as játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!