Melyik lenne a legjobb Linux változat?
Mivel a két rendszer nem egyszerre fut (vagy az egyiket vagy a másikat választod a boot menüből) így lelassítani nem fogja a gépet.
Ráadásul úgyis érdemes külön partícióra telepíteni a őket (A linux ugyan írja olvassa a windows filerendszerét, de ha azt mondom nem ideális olyanra telepíteni még finom voltam.).
Melyik linuxot... kezdőnek hangzol így valami grafikusabbat (Fedora / RedHat, Mandriva, SuSE, Ubuntu stb.) és mivel régebbi gép valami régebbit... bár jobban belegondolva azokra meg már csomagokat találni nem lesz egyszerű... Na mindegy. A lényeg, hogy ne azt csináld amit annó én :D Mármint kipakoltam magam elé 4 féle telepítőlemezt: "Ez lesz! Ennek tetszik legjobban a SZÍNE!" (Nőből vagyok nem tehetek róla. :D )
Akkor azt mondod, ha van xp rajta, akkor telepítésnél új partícióba a Linuxot. Többféle linuxot használtam már, telepítésükkel még nem akadt dolgom, így nem ismerem a helyigényüket.
Ehhez a változathoz mit szóltok? Érdemes megpróbálni?
vagy jobb a xubuntu?
Puppy linux
mer' ezt még senki nem mondta.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!