Töki pomposnál melyik változat a legjobb?
Figyelt kérdés
Némelyiknél a feltéttel együtt süti, valamelyik receptben félig megsüti a tésztát és csak azután rakja rá a feltétet. Előtte egy kicsit meg kell dinsztelni ill. pirítani a bacont és a hagymát? Nektek melyik recept vált be, ahol puha is maradt a tészta?2011. jún. 9. 22:17
1/4 anonim válasza:
Én félig megsütöm a tésztát és csak azután kerül rá a fokhagymás tejföl, a hagyma és a szalonna. Nem sütöm meg előre a feltétet, de vékonyra vágom. Ezzel a módszerrel a tészta nem "ázik el" és át is sül.
2/4 anonim válasza:
Bocsi de letudnátok írni a receptet ?
Köszi előre is
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
A tésztát mindig elősütöm,aztán mehet a feltét. Én szoktam rá tenni kolbászt és bacon helyett kenyérszalonnát,ezeket előtte lepiritom,mert nagyon sok a zsírjuk és elázna a tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!