Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töki pomposnál melyik változat...

Töki pomposnál melyik változat a legjobb?

Figyelt kérdés
Némelyiknél a feltéttel együtt süti, valamelyik receptben félig megsüti a tésztát és csak azután rakja rá a feltétet. Előtte egy kicsit meg kell dinsztelni ill. pirítani a bacont és a hagymát? Nektek melyik recept vált be, ahol puha is maradt a tészta?
2011. jún. 9. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én félig megsütöm a tésztát és csak azután kerül rá a fokhagymás tejföl, a hagyma és a szalonna. Nem sütöm meg előre a feltétet, de vékonyra vágom. Ezzel a módszerrel a tészta nem "ázik el" és át is sül.
2011. jún. 9. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsi de letudnátok írni a receptet ?


Köszi előre is

2011. jún. 9. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Én mindig elősütöm a tésztát és nyersen rakom rá a feltéteket. Így könnyű és puha lesz, de nem ázik el.

Ezt a 2 receptet használom, 1 kg lisztből:

[link]

[link]

2011. jún. 10. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A tésztát mindig elősütöm,aztán mehet a feltét. Én szoktam rá tenni kolbászt és bacon helyett kenyérszalonnát,ezeket előtte lepiritom,mert nagyon sok a zsírjuk és elázna a tészta.
2011. jún. 11. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!