Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptam két DVD+RW (Video...

Kaptam két DVD+RW (Video SP120min--DATA 4.7GB) lemezt. Hogyan, és mire tudom használni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
én a dvd lejátszóba vettem rw-t mert tud írni is
2009. aug. 7. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Erre írni lehet... RW = Rewirtable = annyiszor írod meg, ahányszor akarod :D
2009. aug. 7. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Eddig értem,tehát akkor ezek üresek.Most jön a neheze.Ugy tudom a PC-m tudja fogadni.Ha ezt a lemezt elhelyezem a ki-be járó asztalkára, hogyan tovább: Kérem részletesen irjátok le, vagy valami használható - ovis szintű - link kellene.(Ha az elsőre sikerül, utána már menni fog.
2009. aug. 7. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

RW (ujrairhato) DVD-t altalaban arra hasznaljak az emberek hogy adjanak-kapjanak vmi cuccot rajta (dvd film, jatek) mivel barmikor ujrairhato (ez kb vagy 1000 alkalmat jelent, vegtelenszer nem)

fogsz egy egyszeru iroprogramot (pl NERO-t szoktak adni a dvd irokhoz), ezeket altalaban nem nehez kezelni, magyar nyelvuek is vannak, leiras nem szokott hozza nagyon lenni, mert eleg egyszeru

szoval fogsz egy ilyen programot elinditod, fogod a film dvd-det vagy a szamitogepeden levo filmeket, es ramasolod a dvd-re...

aztan valakinek kolcsonadod, aki megnezi/lemasolja vagy amit akar, majd letorli es ad helyette mas filmeket, jatekokat:D

2009. aug. 7. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Szóval az RW lemezek ezért jók. Mert ha újra akarjuk írni, akkor ezt lehet törölni a DVD-R lemezekkel ellentétben.

Igen, ha DVD RW ROM vagy DVD RAM van a gépedben, akkor biztos tud DVD RW t is fogadni.

2009. aug. 7. 23:27
 6/7 A kérdező kommentje:
A gépem tudja ezt a lemezt fogadni.De hogyan tudok ráirni.Attól kezdve, hogy beteszem a gépbe?Mik a következő lépések?
2009. aug. 10. 10:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nos először is... Ha Nero van a gépeden, miután kiválasztottad az írót, csak rákattolsz az ADAT DVD - re és itt lesz egy Hozzáadás... vagy valami ehhez hasonló gomb. Itt ki kell jelölni a felírni kívánt fájlokat, ameddig a lemez kapacitása engedi. Utána a következő oldalon már csak nevet lehet adni, illetve a sebességet beállítani. Aztán mehet az "Írás".
2009. aug. 10. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!