Mi történt a videókártyámmal? (lent)
Vettem egy új videókártyát. Ati Radeon HD 6670 1GB GDDR5.
2 napot játszottam vele, és játék közben kikapcsolt a gép. Próbáltma visszakapcsolni, de nem lehetett. Kivettem a videókártyát és át tettem az integráltba és bekapcsolt a gép..minden jó volt. Tehát az alaplap az jó és a táp is.
Ha újra be szeretném rakni az új VGA-t akkor megint nem kapcsol be, tehát ha bent van akkor nem kapcsol be. Miért lehet ez?
500W-os a tápom. 2 napot engedett játszani, majd hirtelen kikapcsolt a gép.
Előre is köszönöm!
ilyen a tápom. de előtte egy 400W-os volt..akkor azthittem h az miatt, mert nem birt elég áramot adni..de ezekszerint nem
Kukaszökevény.
Nem az a lényeg hány Watt, hanem a minősége. Ez meg eléggé az alja. Egy 400-as minőségi bőven megtenné.
"Amugy más nem lehet a baja? Csak a táp?"
Legvalószínűbben az a baja. Tudod, hiába van ráírva, hogy 500W, ez olyan, mintha veszel egy tornacsukát a piacon "Adidos" néven. Nem lesz Adidas. Egy tápegységnek nem csak a Wattjai számítanak, hanem hogy mennyire stabilan tartja az értékeit, megvannak e az induló feszültségei, milyen hőtűrésűek és minőségűek a kondenzátorai, mennyi áramerősséget ad le áganként, egyáltalán hány ágon adja le, van e benne túlfeszültség védelem, meg ilyenek. Talán a legfontosabb alkatrész egy számítógépben, mert akármilyen jó cuccokkal pakolnád is tele a géped, ha tré a táp, nem kapják meg stabilan a nekik kellő kakaót.
De egyébként egyszerűen kipróbálhatod, vagyis kizárhatod a tévedéseket. Szerezz valahonnan egy erős, jó minőségű tápot, mondjuk egy haverodét, akinek tudod, hogy jó minőségű van. És dugd rá a te alaplapodra, de csak a tápot, a többit hagyd benne. Ha gond nélkül azonnal elindul, akkor bizony az a ratyi táp a ludas. A tünetekből ítélve nekem egyből az jutott eszembe. Vagy hónod alá csapod a gépet benne a videokártyával természetesen és az üzletben megkéred az eladót, hogy dugja rá és nézzétek meg az okozza e a galibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!