Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megvettem a Fifa 13-at....

Megvettem a Fifa 13-at. Probléma nélkül felraktam majd amikor el akarom indítani kihozza, hogy Fifa 13 EA sports és lehuzza mintha mi sem történt volna. Ez mitől van?

Figyelt kérdés

2012. szept. 28. 20:29
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nem lép be utána?
2012. szept. 29. 12:43
 2/12 anonim válasza:
nekem is ez van!!nem lép be
2012. szept. 30. 08:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Rámagyek kihozza a logot utána pedig lehuzza, magyarán nem lép be.Valakinek valami ötlet?
2012. szept. 30. 09:04
 4/12 andras9797 válasza:
engem is kidob a rendszerből nem tom miért!!!!?????
2012. szept. 30. 18:57
 5/12 anonim válasza:
Én tegnap vettem meg a 13-at. Belépés megy csapatválasztás megy meccs indításnál a háttérben szóló zene akadozik kép átvált, kilép a játék leáll. Valami megoldás k..va drága volt ahoz hogy ne játszak vele:)
2012. okt. 4. 12:53
 6/12 Golan Trevize ***** válasza:
Azt nem értem, hogy ha megvettétek eredetiben, akkor miért nem használjátok az ezzel járó szolgáltatásokat, magyarul írjatok a supportnak, vagy hívjátok fel.
2012. okt. 4. 13:13
 7/12 anonim válasza:

Utolsónak: Mert talán nem mindenki profi angol tudású? Vagy netán van magyar EA support is?

Egyébként nálam is hasonló gondok vannak, csak nekem az online mecs betöltésnél szokott kifagyni, meg onine idény meccsnél szokott kilépni teljesen az egész játékból, bár ha kifagy sima online meccsnél (a zene megy a kis sávba alul az írás megy csak azt írja hogy betöltés) akkoris bekell zárnom alt+f4el mert más megoldás nincs rá... kezdem megutálni...

2012. okt. 14. 23:00
 8/12 anonim válasza:
sziasztok. nekem is ez volt a probléma a következőképp sikerült orvosolni: jobb klikk a fifa13.exe fájlra, tulajdonságok, majd kompatibilitás, pipa a futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban, majd a listából a Win 98/Me-t kiválasztod, illetve lejjebb pipa a futtatás rendszergazdakéntbe és csak úgy hasít. :) remélem tudtam segíteni!
2012. okt. 22. 21:37
 9/12 anonim válasza:
Szia! Megcsináltam, de nekem ugyan úgy kilép, amikor a meccs lejátszására megyek. Valami más megoldás van esetleg? Idegesítő, h megvettem 10ezerért a játékot, és nem tudok vele játszani....
2012. nov. 21. 20:23
 10/12 Haláli Ész válasza:

Mit csináljak nekem azt irja a ****** profil mentése sikertelen

ujra

stb

akármeikre megyek innentől be fog fagyni

2012. dec. 10. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!