Megvettem a Fifa 13-at. Probléma nélkül felraktam majd amikor el akarom indítani kihozza, hogy Fifa 13 EA sports és lehuzza mintha mi sem történt volna. Ez mitől van?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 20:29
11/12 anonim válasza:
Próbáld patchelni origin-en keresztül majd ha nem megy továbbra se, rakd fel ha nincs fen a hungarian commentary patch-t és ha utána se megy, rakd fel még a commentary fix patch-t is. Ha így se megy vidd vissza cserére.
12/12 anonim válasza:
szia. fontos, hogy a windowsos fiók nevedben nem szabad ékezetes karakternek lennie, tehát pl. Dávid a fiókneved, abban nem fog elindulni, csak a Davidban. Én ezt úgy orvosoltam, hogy csináltam egy új fiókot a gépemen Fifa névvel, így ha abban indítom el a játékot, működik minden gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!