Hogyan tudom levenni a munkahelyi gépemről az msn-t?
AZ előző hozzászólónak: A mi irodai gépünkön is valaki beállította, hogy automatikusan jelentkezzen be és utána mi sem tudtuk kikapcsolni, pedig a-tól z-ig át böngésztünk mindent. Tehát newm biztos hogy lustaság. Ez nem tudom mitől lehetett, mert az itthoni gépemen bármikor ki tudom törölni az automatikus bejelntkezést.
A kérdésre: Az irodában mi úgy tudtuk csak, hogy leszedtük az msn programját, majd újra feltelepítettük, pár prec az egész:
Szerintem összekevered a Windows messengerrel, az szokott ilyet csinálni és hasonlóan néz ki. (Egyébként mindkettő sz*r, ha egy mód van rá, főleg céges gépekről azonnal szedjétek le). A messenger windows komponens, a vezérlőpult programok hozzáadása/elvétele (vagy valami hasonló) ikon alatt lehet legyalulni. De ha tényleg MSN, akkor is uninstall és újra feltesz (márha tényleg fontos).
A program az MSN címedre nincs hatással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!