Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Építettem egy gépet, de az...

Építettem egy gépet, de az op. Rendszert nem tudom hogyan lehet feltelepíteni. Hogyan kell?

Figyelt kérdés
Èpítettem egy gépet, de nem tudom, hogy hogyan kell feltelepíteni az op. Rendszert. Optikai meghajtó beépítve nincs. Külsőleg van usb. Ssd van. Wi.dows 7 64bit- ről van szó.
2012. okt. 14. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Építs be optikai meghajtót ha van, ha nincs, akkor meg pendrive-ról is fel lehet rakni OP. rendszert, csak valahogy át kell alakítani. Pontosan nem tudom hogyan, még nem raktam fel róla, csak múltkor olvastam egy cikkben. Keress rá Google-n. Gondolom SSD-n is működik.
2012. okt. 14. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Ahogy az első mondja,inkább szerezz be egy optikai meghajtót és azzal telepítsd fel,pendrive-os telepítés az körülményes annak aki nem ért hozzá.Kérjél valakitől kölcsön egy meghajtót

De ha nagyon akarod erőltetni a pendrive verziót akkor tessék itt van egy link: [link]

2012. okt. 14. 22:56
 3/6 algopirin ***** válasza:

Usb boot simán működik, sőt ahogy a linkben le is van írva elég szájbarágósan, persze ha tud az alaplap usb-röl bootolni.

Bár azért nekem fura "építettem egy gépet" itt meg már elakadtál, no mindegy biztosan tudod mit csinálsz.

2012. okt. 14. 23:00
 4/6 A kérdező kommentje:
nem-nem-nem a gép kész csak az op. rendszert fel lehet telepíteni rá amikor nincsen rajta op. rendszer?
2012. okt. 15. 15:54
 5/6 algopirin ***** válasza:

É mi a gondod az usb telepítéssel?

A dolog működik már réges-régen, nagyon ritkán használok csak bootos lemezt usb-vel gyorsabb és egyszerűbb.

A linken meg elég érthetően le van írva mit és hogy kell csinálni ettől szájbarágósabb nem is igen lehetne, bár azt már megfigyeltem ha nincs a jutubin valamiről video akkor azt nem is lehet megcsinálni.

2012. okt. 15. 20:24
 6/6 algopirin ***** válasza:

Újra átolvasva azt hiszem kezdem érteni, te a "szomszédpistike" vagy aki eddig csak úgy telepített rendszert hogy a már meglévőről indítottad el a telepítést és jól rátelepítetted a régire az összes szeméttel együtt amit addig sikerült begyűjteni.

Most viszont megfogtad az isten lábát és sikerült egy zsírkirály új gépet "építened" viszont azon ugye nincs op rendszer alapból így megállt a tudomány.

Lehet úgy is kétségtelen de erősen gányolás szintű, normálisan úgy szokás cd vagy dvd-vel "bebootolsz" régi rendszer letöröl új rendszer tisztán felrak, új alaplapok már támogatják ugyan ezt csak usb-röl is betudnak bootolni.

A linken meg azt magyarázzák el elég érthetően szerintem hogy is kell a bootolható usb-t létrehozni.

2012. okt. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!