Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Már megint miért fagy le a...

Már megint miért fagy le a sims 3?

Figyelt kérdés

Régen a sims 3 nem akadozoztt,de az még 2009-ben volt és nem eredeti lemezen,majd akadozni kezdett és leinstaláltam (akkoriban kicsi voltam nem értettem hozzá).Májd pár évre rá megvettem az eredeti lemezt,ami szintén akadozni kezdett,de az attól volt,hogy az agyban ami van ventilátor

és hűt ott valamit majd utánna vannak lyukak,amin kijön a levegő és az ott poros volt és meleg volt a levegő majd kitisztítottam és már nemakadozott...de most megint kezd. NVIDIA-m van,avval is xarakodtam..de semmi.Mit tegyek? esetleg,attól lehet,hogy sok cuccot töltöttem bele,strore-ról meg más oldalakról? kiegészítőim nincsenek benne...előre is köszönöm

2012. okt. 14. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Belassul a letöltött cuccoktól is, azokat vedd ki a játékból és nézd meg milyen nélküle. Vagy a gépeddel lehet hiba, ha túlmelegszik megint nem árt beszerezni laptop hűtőt, vagy újrarakni az egész windowst, kb évente nem ártana, mert sok sz*r összegyűlik rajta ami lassíthatja.
2012. okt. 15. 00:43
 2/2 VivySims3 válasza:
Nem tom mekem is leszokott.
2013. júl. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!